Ελαιοχρωματισμοι

Το χρώμα του χώρου σας είναι για μας πολύ σημαντική υπόθεση.

Επειδή γνωρίζουμε τη σημασία που μπορεί να παίξει στη ζωή σας, προσπαθούμε να επιτύχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.

Γι αυτό συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής χρωμάτων, και διαθέτουμε έμπειρο συνεργείο με πλήρη εξοπλισμό.

Στον εξοπλισμό μας συγκαταλέγονται, επίσης, μηχανήματα air les, τριβείο και μηχάνημα υδροβολής.

Έτσι, μπορούμε να προσφέρουμε σχεδόν οποιαδήποτε μέθοδο βαφής, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που ζητάτε ανεξαρτήτως έκτασης και επιφάνειας.

Τεχνοτροπίες

Οι τεχνοτροπίες είναι ειδικές τεχνικές ελαιοχρωματισμού που όταν εφαρμοστούν σωστά, το αισθητικό τους αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Για να επιτευχθεί όμως αυτό, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και γνώση.

Το συνεργείο μας διαθέτει τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να εφαρμόσουν τις τεχνικές αυτές, ώστε το αποτέλεσμα να είναι όπως ακριβώς το θέλετε.

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία decor ιταλικής και ελληνικής εισαγωγής, σε πληθώρα αποχρώσεων και σχεδίων (africa, stucco veneziano, courasanit κ.ά.).

Εμείς από την πλευρά μας θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για την κάθε τεχνοτροπία και να σας συμβουλέψουμε τόσο για το σχέδιο, όσο και για την απόχρωση, αλλά και να σας δείξουμε συνδυασμούς που έχουν ήδη εφαρμοστεί.

Εξωτερική θερμομόνωση Μόνωση κτιρίου θερμοπροσοψη

Όταν μιλάμε για την εξοικονόμηση ενέργειας σε ένα κτίριο , μεγάλο και βασικό ρόλο παίζει η εξωτερική θερμομόνωση δηλαδή η μόνωση του κτιρίου – θερμοπροσοψη.

Έχει μεγάλη σημασία και ιδιαίτερη βαρύτητα μετά την ψήφιση του νόμου για την ενεργειακή αποδοτικότητα των κτιρίων.

Η εξωτερική θερμομόνωση ή αλλιώς θερμοπρόσοψη είναι πολλή απαιτητική κατά την εφαρμογή της για να μπορέσει να παραχθεί ολοκληρωμένη σωστά και τοποθετημένη να μπορέσει να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή απόδοση της εξωτερικής θερμομόνωσης.

Με τη χρήση των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωση – θερμοπροσοψης επιτυγχάνουμε να οπλιστεί σωστά όλη η επιφάνεια του κτιρίου.

Για να επιτευχθεί όμως αυτό, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και γνώση.

Ελαιοχρωματισμοί Τεχνοτροπίες - Ανακαίνιση βάψιμο πάντα με τα καλύτερα χρώματα.