Κώστας Κορακάς πάνω απο 25 χρόνια εμπειρίας στις εφαρμογές του χρώματος

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται περισσότερα από 25 χρόνια στους ελαιοχρωματισμούς σε όλων των ειδών κτιριακών εγκαταστάσεων και κατοικιών. .

Κώστας Κορακάς Εταιρικό Προφίλ

Με πάνω απο 25 χρόνια εμπειρίας στις εφαρμογές του χρώματος

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται περισσότερα από 25 χρόνια στους ελαιοχρωματισμούς σε όλων των ειδών κτιριακών εγκαταστάσεων και κατοικιών.

Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στην τεχνολογία του κλάδου μας βρισκόμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Είτε θέλετε να βάψετε το σπίτι σας, έτσι ακριβώς όπως το είχατε ονειρευτεί, είτε θέλετε να ανακαινίσετε το κατάστημά σας δίνοντάς του μία νέα πνοή, εμείς μπορούμε να σας δώσουμε τη λύση.

Ελαιοχρωματισμοί, τεχνοτροπίες, ταπετσαρίες, διακοσμήσεις παιδικού δωμάτιου και ανακαινίσεις καταστημάτων είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Ένας μεγάλος στόλος έμπειρου ανθρώπινου δυναμικού και μηχανημάτων

Το προσωπικό της εταιρίας μας αποτελείται από περισσότερους από 15 ανθρώπους: κυρίως ελαιοχρωματιστές αλλά και κάθε είδους τεχνίτες ή ειδικούς που μπορεί να χρειαστούν κατά την διάρκεια των εργασιών.

Το έμψυχο δυναμικό μας υποστηρίζεται από 2 φορτηγά έτοιμα να μεταφέρουν τα μηχανήματα μας (βαφή, υδροβολή, αμμοβολή, στοκάρισμα) .

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας αναλαμβάνει πάσης φύσεως εργασίες τόσο εντός όσο και εκτός Αττικής.

Πολυκατοικίες, Συγκροτήματα κατοικιών , Μεζονέτες , Εξοχικές κατοικίες Διαμερίσματα με μπορντούρες , ακάλυπτους ή κοινόχρηστους χώρους, παιδικά δωμάτια.

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας αναλαμβάνει πάσης φύσεως εργασίες τόσο εντός όσο και εκτός Αττικής

Στόχος μας η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών

Για εμάς οι πελάτες μας έχουν τον πρώτο λόγο και παρέχουμε πρότυπη υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Με όρεξη για δημιουργία και απεριόριστη φαντασία αναλαμβάνουμε για εσάς εργασίες ελαιοχρωματισμού όλων των ειδών, όσο μεγάλο ή μικρό είναι το μέγεθος αυτών.

Αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμόυς σε προσόψεις κτιρίων, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, πολυκατοικίες, βίλες, εργοστάσια, γραφεία, κάγκελα, κουφώματα, οικοδομές , μεζονέτες , ξενοδοχεία , ιδιωτικά έργα , δημόσια εργα , κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας.

Ελαιοχρωματισμοί Τεχνοτροπίες - Ανακαίνιση βάψιμο πάντα με τα καλύτερα χρώματα.